Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"sweet potato bread"'
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 43, Iss 24, Pp 21-31 (2022)
In order to investigate the effects of different yeasts on the quality and flavor of sweet potato bread, the rheological properties, color, texture and flavor of sweet potato bread were compared and analyzed. The results showed that different yeasts
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f1099bae844d482da72526e6697255f1
Autor:
Janet Mwende, Rose Adhiambo Nyikal, Jan W. Low, Carl Johan Lagerkvist, Julius J. Okello, Guy Hareau, Penina Muoki, Felix Mwala Shiundu, John Mburu, Simon Heck
Publikováno v:
International Journal of Food Science & Technology
Summary This 2018 study, conducted in six Tusky's supermarkets in Nairobi, Kenya, combined the Just‐About‐Right, Penalty and Mean‐End‐Chain analyses to examine the quality and psychosocial factors influencing the purchase of a novel bread mad
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Science, Technology and Arts Research Journal; Vol 5, No 1 (2016); 95-101
This study was initiated with the objective of investigating the use of improved sweet potato variety namely, Adu for bread production by combining with wheat flour. The experiment was carried out in a completely Randomized Design with three replicat
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.