Zobrazeno 1 - 10
of 20
pro vyhledávání: '"sweet gourd"'
Publikováno v:
Mitochondrial DNA. Part B. Resources, Vol 8, Iss 3, Pp 329-332 (2023)
Momordica cochinchinensis (Lour.) Spreng. is an important medicinal plant that is used to treat various diseases in South and Southeast Asia. In this study, the complete plastome of M. cochinchinensis was sequenced and found to exhibit a total length
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/192f0c152f914f91ad98ec53c8497eae
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Abdul Alim, MJ Ferdous
Publikováno v:
Journal of the Bangladesh Agricultural University, Vol 16, Iss 2, Pp 309-314 (2018)
This study investigated the preparation of mixed jam from sweet gourd and pineapple. The proximate compositions of sweet gourd pulp were: moisture content 90.3%, ash 0.33%, sugar 3.24% and ascorbic acid 2.97 mg/100g. Pineapple pulp contained 74.6%moi
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Peroxidase (EC 1.11.1.7; donor: hydrogen peroxide oxidoreductase) is an oxidoreductase enzyme found in many fruits and vegetables. This enzyme was purified from sweet gourd (Cucurbita moschata Lam. Poiret) by ammonium sulphate precipitation and CM-Se
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::6d286ae46b0fbbf964d5a3c568b4bd20
https://hdl.handle.net/20.500.12501/1217
https://hdl.handle.net/20.500.12501/1217
Variability, heritability and genetic advance in 81 genotypes of sweet gourd (Cucurbita moschata Duch. Ex. Poir.) collected from different regions of Bangladesh were studied. Significant variations among all the studied characters were noted in sweet
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::c3e3c1daadc64cfd53b2d85fdad28164
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.