Zobrazeno 1 - 10
of 44
pro vyhledávání: '"sweet buttermilk"'
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 16, p 2515 (2024)
Camembert is a type of surface-mold-ripened soft cheese traditionally produced from cow’s milk. Buttermilk, a by-product of butter production with beneficial nutritional and technological properties, is increasingly being used in various applicatio
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2f36a8c8d8d74bdbbd50447536472ddd
Publikováno v:
Journal of Dairy Science, Vol 106, Iss 3, Pp 1596-1610 (2023)
ABSTRACT: Buttermilk (BM), the by-product of butter making, is similar to skim milk (SM) composition. However, it is currently undervalued in dairy processing because it is responsible for texture defects (e.g., crumbliness, decreased firmness) in ch
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/39ca78cb9f034932bf2a22de9dbcdf00
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mariya Dushkova, Mihaela Ivanova, Luca Trublet, Zhana Petkova, Olga Teneva, Milena Miteva-Petrova, Ivelina Desseva, Dasha Mihaylova
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 13, Iss 6, p 3804 (2023)
This work aimed to study the flux behavior, rejection and concentration factors, and energy demand to establish the optimal conditions during ultrafiltration of sweet buttermilk to produce ice cream. The experiments were conducted with a UF25-PAN mem
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c98dc702552c4af2a8dff506b34a327d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sinjur, Alenka
V diplomskem delu smo predstavili vse prevečkrat prezrt mlečni izdelek pinjenec, ki predstavlja tekoč stranski produkt pri metenju sladke ali kisle smetane v surovo maslo. Ker pa se z imenom pinjenec opisujejo tudi mlečni izdelki, ki se razlikuje
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3505::e7d77f3a6b7c7ae0aeb4c74428952afd
https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?id=109775
https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?id=109775