Zobrazeno 1 - 10
of 60
pro vyhledávání: '"sweet beverages"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Michaela Cvanova, Filip Ruzicka, Martina Kukletova, Bretislav Lipovy, Daniela Gachova, Lydie Izakovicova Holla, Zdenek Danek, Veronika Hola, Michaela Bartosova, Jiri Jarkovsky, Ladislav Dusek, Petra Borilova Linhartova
Publikováno v:
Frontiers in Cellular and Infection Microbiology, Vol 12 (2022)
Severe Early Childhood Caries (sECC) is a multifactorial disease associated with the occurrence of specific oral microorganisms and other environmental, behavioral, and genetic factors. This study aimed to construct a multivariable model including th
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b9c2f3e9e5d24df4badfa1d4604cc1ee
Publikováno v:
Molecules, Vol 27, Iss 4, p 1385 (2022)
The instability of rebaudioside A (Reb A) in food product applications during storage challenges their utilization. The pathways of Reb A degradation in aged acidic beverages were investigated. Three Reb A degradation compounds of known sensory impor
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/32ba0dd6908e4a8784dc5905666bba5e
Publikováno v:
EUREKA: Life Sciences, Iss 3, Pp 53-62 (2021)
The relevance of the study is due to the establishment of scientific data on the inferiority of child nutrition and the possibility of improving the diet through innovative technologies of beverages based on vegetable raw materials. The data on the s
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Nutrients
Nutrients, Vol 12, Iss 1976, p 1976 (2020)
Volume 12
Issue 7
Nutrients, Vol 12, Iss 1976, p 1976 (2020)
Volume 12
Issue 7
Since high-sweet beverage intake is associated with health risks, defining what this term encompasses is relevant to the strategies confronting this problem. This study assessed both the sociodemographic factors associated with sweet beverage consump
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Gelinas, Benjamin Scott
Reducing added dietary sugar intake is needed for the better health, leading to longer lifespan, less prevalence of preventable diseases, and better overall wellness. A common practice for reducing added calories, while maintaining sweetness, is to r
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.