Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"sustained training"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Frontiers in Physiology, Vol 10 (2019)
This present study aimed to investigate the effect of training and detraining on the growth, chemical composition, white muscle fibers, and filet texture of the European sea bass (Dicentrarchus labrax L.). Fish were divided into control and training
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/41e0cf1a9d704b7aa5a350e9d0036370
Publikováno v:
Frontiers in Physiology, Vol 10 (2019)
This present study aimed to investigate the effect of training and detraining on the growth, chemical composition, white muscle fibers, and filet texture of the European sea bass (Dicentrarchus labrax L.). Fish were divided into control and training
Publikováno v:
Frontiers in Physiology
This present study aimed to investigate the effect of training and detraining on the growth, chemical composition, white muscle fibers, and filet texture of the European sea bass (Dicentrarchus labrax L.). Fish were divided into control and training
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
The tongue plays a variety of roles in mastication and swallowing. It takes food into the mouth and mixes it with saliva to form a bolus during the preparation stage. It starts upward movement from its apex, pressing the hard palate from the front to
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=jairo_______::2d815b378bccb1de152b20ac4604a727
http://id.nii.ac.jp/1392/00000200/
http://id.nii.ac.jp/1392/00000200/