Zobrazeno 1 - 10
of 187
pro vyhledávání: '"sustainable food consumption behavior"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Sustainable Society. 16:1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Sustainability; Volume 15; Issue 2; Pages: 1513
In this study, the concept of online food purchasing is explored where consumers are not required to visit markets to purchase their foods, especially during the COVID-19 pandemic. Thus, the purpose of this study is to investigate the relationship be
Autor:
Marco Pichierri
Publikováno v:
Nostalgia Marketing ISBN: 9783031215452
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::46855c3ab54cda7720b0651ff6198c34
https://doi.org/10.1007/978-3-031-20914-7_4
https://doi.org/10.1007/978-3-031-20914-7_4
Publikováno v:
Sustainability, Vol 11, Iss 3, p 837 (2019)
Sustainability
Volume 11
Issue 3
Sustainability
Volume 11
Issue 3
In-depth knowledge of sustainable food consumption behavior regarding university students, and especially the younger ones, reveals tendencies of the worlds&rsquo
sustainable future. This study aims to explore the sustainable food consumption be
sustainable future. This study aims to explore the sustainable food consumption be
Autor:
Ionel Dumitru, Daniel Adrian Gârdan, Mihai Andronie, Cristian Uță, Iuliana Petronela Gârdan, Ilić Dragan
The present context regarding development of the food products trade at European Union level presumes manifestation of some tendencies and challenges meant to claim at the highest level the adaptation capacity of economical agents - both producers an
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::a32d3df4b30b2a1918a6cb2e1f86d78e
https://doi.org/10.20944/preprints201805.0042.v1
https://doi.org/10.20944/preprints201805.0042.v1
Autor:
Vilimaitė, Vaiva
Temos aktualumas. Besikeičiantis klimatas, didėjanti ūkinė veikla Žemėje, auganti žmonių populiacija ir pragyvenimo lygis sukūrė pagrindą tvaraus maisto vartojimo elgsenos formavimuisi ir plėtotei mokslinėje literatūroje. Tai gana nauja
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3368::551939bea0799839a90d422963b86ddb
https://vb.ktu.edu/KTU:ELABAETD95086860&prefLang=en_US
https://vb.ktu.edu/KTU:ELABAETD95086860&prefLang=en_US
Autor:
Dvariškytė, Ugnė
Blogėjanti aplinkos būklė ir klimato kaitos problemos paskatino valstybes, vyriausybes, organizacijas, akademikus ieškoti šių problemų sprendimo būdų. Šios paieškos paskatino tvarumo sąvokos atsiradimą, kuri vis dar neturi vieno vieninte
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3368::71ae10abe82ea597b5989a005141dcad
https://vb.ktu.edu/KTU:ELABAETD131125731&prefLang=en_US
https://vb.ktu.edu/KTU:ELABAETD131125731&prefLang=en_US
Autor:
Abebe, Gumataw Kifle1 (AUTHOR) gumataw.abebe@dal.ca, Ismail, Mariam R.1 (AUTHOR), Kevany, Kathleen1 (AUTHOR), Haileslassie, Hiwot Abebe2 (AUTHOR), Young, Liam1 (AUTHOR), Pauley, Treasa3 (AUTHOR)
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. Nov2024, Vol. 12 Issue 11, p8903-8919. 17p.