Knihovna AV ČR, v. v. i.
Odhlásit
Přihlášení
Jazyk
English
Čeština
Instituce
Knihovna AV ČR
Souborný katalog AV ČR
Archiv AV ČR
Archeologický ústav
Archeologický ústav Brno
Archeologický ústav Praha
Astronomický ústav
Biofyzikální ústav
Botanický ústav
Centrum medievistických studií
Centrum výzkumu globální změny
Etnologický ústav
Filosofický ústav
Fyzikální ústav
Fyziologický ústav
Geofyzikální ústav
Geologický ústav
Historický ústav
Masarykův ústav
Matematický ústav
Orientální ústav
Psychologický ústav
Slovanský ústav
Sociologický ústav
Ústav analytické chemie
Ústav anorganické chemie
Ústav dějin umění
Ústav fotoniky a elektroniky
Ústav fyzikální chemie J. Heyrovského
Ústav fyziky atmosféry
Ústav fyziky materiálů
Ústav geoniky
Ústav chemických procesů
Ústav informatiky
Ústav jaderného výzkumu
Ústav makromolekulární chemie
Ústav pro českou literaturu
Ústav pro hydrodynamiku
Ústav pro jazyk český
Ústav pro soudobé dějiny
Ústav přístrojové techniky
Ústav státu a práva
Ústav struktury a mechaniky hornin
Ústav teoretické a aplikované mechaniky
Ústav teorie informace a automatizace
Výzkumné centrum pro dějiny vědy
×
Všechna pole
Název
Autor
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Zahrnout EIZ
Zachovat současné nastavení filtrů
EXPAND:"fulltext"
Domovská stránka
Vyhledávání: "sustainable food"
Navrhnout nákup titulu
Zobrazeno
1
-
10
of
166 749
pro vyhledávání:
'"sustainable food"'
Řazení
od nejnovějšího
od nejstaršího
podle relevance
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
Vybrat výsledek číslo 1
1
Kniha
Sustainable Food. [elektronicky zdroj]
Autor:
Mobbs, Michael
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV (Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on request.)
Vybrat výsledek číslo 2
2
Kniha
Sustainable food [elektronicky zdroj] / Michael Mobbs.
Autor:
Mobbs, Michael
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV
Vybrat výsledek číslo 3
3
Elektronická kniha
Sustainable Food : How to Buy Right and Spend Less. [electronic resource]
Autor:
McDonough, Elise
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on request.
Vybrat výsledek číslo 4
4
Kniha
Sustainable Food Procurement : Legal, Social and Organisational Challenges. [elektronicky zdroj]
Autor:
Stein, Mark
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV (Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on request.)
Vybrat výsledek číslo 5
5
Kniha
Sustainable Food Innovation. [elektronicky zdroj]
Autor:
Serventi, Luca
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV (Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on request.)
Vybrat výsledek číslo 6
6
Kniha
Sustainable Food Production : An Earth Institute Sustainability Primer. [elektronicky zdroj]
Autor:
Naeem, Shahid
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV (Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on request)
Vybrat výsledek číslo 7
7
Kniha
Sustainable Food Systems. [elektronicky zdroj]
Autor:
Diaz, Sara Diana Garduno
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on request.
Vybrat výsledek číslo 8
8
Kniha
Sustainable food and agriculture : an integrated approach / edited by Clayton Campanhola, Shivaji Pandey. [elektronicky zdroj]
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV
Vybrat výsledek číslo 9
9
Elektronická kniha
Sustainable food futures : multidisciplinary solutions / edited by Jessica Duncan and Megan Bailey. [electronic resource]
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on request.
Vybrat výsledek číslo 10
10
Elektronická kniha
Sustainable food consumption : a practice based approach / Elizabeth Sargant. [electronic resource]
Autor:
Sargant, Elizabeth
, author
Externí odkaz:
Kolekce e-knih KNAV Registrovani uzivatele: plny text online 5 minut, dalsi pristup na vyzadani. Registered users: full text online 5 minutes, further access on request.
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
Další »
[16675]
Vyhledávací nástroje:
RSS
Poslat e-mailem
Upřesnit hledání
Omezení vyhledávání
Plný text
Recenzováno
Digitální knihovna AV ČR
Zdroje
Pouze tištěné dokumenty
Zahrnout EIZ
Typ dokumentu
96 350
Akademické články
21 211
Elektronické knihy
12 557
Časopisy
5 426
Reports
2 862
Trade Publications
2 502
Knihy
2 474
Recenze
1 718
News
1 565
Konferenční materiály
445
Dissertations
431
Electronic Resources
13
Research Starters
5
Biographies
5
Primary Source Documents
Předmět
14 074
sustainability
10 724
agriculture
9 769
sustainable agriculture
8 887
food security
5 470
sustainable development
5 115
climate change
4 192
business
4 023
nutrition. foods and food supply
4 023
tx341-641
3 813
food processing and manufacture
3 813
tp368-456
3 683
food science
3 628
food
3 626
ecology
3 423
food industry
3 175
nutrition
3 105
business.industry
3 070
agronomy and crop science
2 999
food supply
2 959
sustainable food systems
2 638
food systems
2 590
management, monitoring, policy and law
2 469
agroecology
2 422
food production
2 335
food consumption
2 279
food waste
2 245
agricultural productivity
2 217
horticulture
2 158
food safety
2 135
sustainability research
2 083
consumer behavior
2 065
global and planetary change
2 037
farmers
1 993
organic farming
1 707
diet
1 678
global warming
1 677
food packaging
1 673
greenhouse gases
1 670
biodiversity
1 610
01 natural sciences
1 557
sustainable food and agriculture
1 545
sustainable food
1 536
urban agriculture
1 505
agricultural ecology
1 491
consumption (economics)
1 489
supply chains
1 419
local foods
1 313
covid-19 pandemic
1 311
food habits
1 306
environment
Vydavatel
14 725
mdpi
9 220
taylor & francis ltd
8 743
springer nature
8 581
wiley-blackwell
7 895
frontiers media s.a.
5 930
frontiers media sa
4 473
springer
4 220
countrywatch incorporated
2 770
elsevier b.v.
2 557
emerald publishing limited
2 434
routledge
2 229
penton media, inc.
1 796
elsevier
1 616
mdpi ag
1 383
cambridge university press
1 279
biomed central
1 198
public library of science
1 185
sage publications inc.
1 118
taylor & francis inc
1 054
elsevier ltd
957
crc press
837
academic press
814
wiley
798
hindawi limited
553
palgrave macmillan
472
edp sciences
446
royal society of chemistry
380
csiro publishing
349
sciendo
306
oxford university press
261
university of california press
227
de gruyter
209
sage publications, ltd.
164
associated newspapers ltd
145
taylor & francis group
145
wageningen academic publishers
130
firenze university press
124
university of chicago press
111
american chemical society
106
american association for the advancement of science
96
ios press
91
media source, inc.
65
new york times
55
taylor & francis
50
norwegian university of life sciences, as
44
dow jones & company inc
28
uppsala universitet, institutionen for geovetenskaper
23
university of british columbia
11
nordic council of ministers
5
asers publishing
Publikováno v
12 358
frontiers in sustainable food systems
2 551
agroecology & sustainable food systems
2 478
agroecology and sustainable food systems
1 758
foods
1 177
plos one
1 093
agronomy
841
scientific reports
827
sustainability
808
nutrients
701
journal of cleaner production
629
frontiers in plant science
531
molecules
402
public health nutrition
389
food security
357
international journal of molecular sciences
337
frontiers in nutrition
316
science of the total environment
289
local environment
257
international journal of agricultural sustainability
255
appetite
254
international journal of consumer studies
252
bmc public health
229
food chemistry
224
journal of agricultural & environmental ethics
207
sustainability science
198
frontiers in microbiology
186
nutrition bulletin
184
trends in food science & technology
173
sustainable production and consumption
158
agriculture and human values
148
nature
142
food research international
142
heliyon
130
proceedings of the national academy of sciences of the united states of america
119
food policy
114
international journal of biological macromolecules
106
science
104
global food security
103
ecological economics
93
journal of rural studies
85
journal of environmental management
82
renewable agriculture and food systems
69
bioscience
68
agricultural systems
51
international journal of production economics
48
library journal
40
ecology and society
37
current opinion in food science
33
geoforum
24
one earth
Zdroj
64 550
Complementary Index
18 524
eBook Index
17 419
Academic Search Ultimate
13 406
OpenAIRE
11 987
Business Source Ultimate
10 225
Scopus®
5 821
Science Citation Index Expanded
5 343
Directory of Open Access Journals
4 363
MEDLINE
3 905
Regional Business News
2 557
eBook Collection (EBSCOhost)
1 585
Supplemental Index
1 548
GreenFILE
1 353
Social Sciences Citation Index
1 349
JSTOR Journals
812
Emerald Insight
781
ScienceDirect
460
Networked Digital Library of Theses & Dissertations
266
Vybrané kolekce e-knih
166
NORA (Norwegian Open Research Archive)
122
SAGE Knowledge
62
Library, Information Science & Technology Abstracts
37
Central and Eastern European Online Library (CEEOL)
33
OAPEN Library
18
Oxford Scholarship Online
13
Research Starters
11
arXiv
10
SAGE Research Methods
8
SSOAR – Social Science Open Access Repository
8
Arts & Humanities Citation Index
3
Britannica Online
2
Oxford Reference
1
BrillOnline Reference Works
1
Katalog Knihovny AV ČR
Geografie
2 190
united states
1 304
united kingdom
1 250
china
986
india
573
brazil
559
australia
512
europe
500
canada
466
south africa
451
italy
Umístění
1
Knav
Rok vydání
Od:
do:
×
načítá se......