Zobrazeno 1 - 10
of 58
pro vyhledávání: '"sustainable approaches"'
Autor:
Mungwari, Chakanaka P. a, ⁎, King'ondu, Cecil K. b, Sigauke, Placxedes a, Obadele, Babatunde Abiodun a, c
Publikováno v:
In Scientific African March 2025 27
Publikováno v:
Nature Environment and Pollution Technology, Vol 22, Iss 3, Pp 1643-1653 (2023)
Pollutants like arsenic, chromium, or other toxic heavy metals have the most dreadful impact on humans or animals and also become a threat worldwide. Introducing these contaminants into the environment is not just due to the chemical industry but als
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/39a4f1457ed14aed9b8732400dace8d8
Publikováno v:
Frontiers in Plant Science, Vol 15 (2024)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/268df4812efb43c4a0f18262ca980b32
Publikováno v:
Frontiers in Food Science and Technology, Vol 3 (2023)
Introduction: The clean label trend emphasizes the need for natural approaches to combat pathogenic bacteria in food. This study explores the potential of inducing prophages within bacterial genomes as a novel strategy to control pathogenic and spoil
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e2593d9a239146ad832d1de1c3a36d7d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Svitlana Strapchuk
Publikováno v:
Journal of Innovations and Sustainability, Vol 7, Iss 4, Pp 03-03 (2023)
Purpose. The purpose of the article is to improve the methodology of the integration process of business model to ensure environmental, social and financial results of entrepreneurial activity taking into account the interests and needs of stakeholde
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c9298375285343749576c14bef38cf66
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Francesco Tedesco, Gabriella Siesto, Rocchina Pietrafesa, Patrizia Romano, Rosanna Salvia, Carmen Scieuzo, Patrizia Falabella, Angela Capece
Publikováno v:
Beverages, Vol 8, Iss 3, p 58 (2022)
Preservation technologies for winemaking have relied mainly on the addition of sulfur dioxide (SO2), in consequence of the large spectrum of action of this compound, linked to the control of undesirable microorganisms and the prevention of oxidative
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f06c9731841740a7a496772362be3ab5
Autor:
Liliana C. Tomé, Diogo M. F. Santos, Svetlozar Velizarov, Isabel M. Coelhoso, Adélio Mendes, João G. Crespo, Maria Norberta de Pinho
Publikováno v:
Membranes, Vol 12, Iss 2, p 197 (2022)
Membrane research in Portugal is aligned with global concerns and expectations for sustainable social development, thus progressively focusing on the use of natural resources and renewable energy. This review begins by addressing the pioneer work on
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c6ad5c9958b342f49c6b606bf76acf86
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.