Zobrazeno 1 - 10
of 78
pro vyhledávání: '"survival ability"'
Publikováno v:
Microbiology Research, Vol 14, Iss 1, Pp 262-278 (2023)
Lactic acid bacteria are widely studied microorganisms and are one of the prevalent groups of bacteria in the oral cavity microbiome. This work aimed to isolate new lactic acid bacterial strains from the human oral cavity and evaluate their character
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6c4fd958bf5f4bb68297af8b6bb7780e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zhang, Chunyu, Chen, Chunshuo
Publikováno v:
International Journal of Sociology and Social Policy, 2020, Vol. 40, Issue 11/12, pp. 1319-1336.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/IJSSP-02-2020-0038
Autor:
Ki-Hoon Lee, Ji-Young Lee, Pantu Kumar Roy, Md. Furkanur Rahaman Mizan, Md. Iqbal Hossain, Si Hong Park, Sang-Do Ha
Publikováno v:
Poultry Science, Vol 99, Iss 9, Pp 4558-4565 (2020)
Salmonella is one of the main foodborne pathogens that affect humans and farm animals. The Salmonella genus comprises a group of food-transmitted pathogens that cause highly prevalent foodborne diseases throughout the world. The aim of this study was
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/99864d6c80c4436db1499441dfc388fa
Publikováno v:
International Journal of Interactive Mobile Technologies (iJIM); Vol. 16 No. 24 (2022); pp. 170-190
Japan is in the Pacific Rim Seismic Belt, and earthquakes happen frequently. Foreigners who lack the necessary earthquake knowledge and escape skills may not survive strong earthquakes in Japan. Therefore, it is essential to provide earthquake educat
Autor:
Kai‐Min Niu, Damini Kothari, Woo‐Do Lee, Jeong‐Min Lim, Sanaz Khosravi, Sang‐Min Lee, Bong‐Joo Lee, Kang‐Woong Kim, Hyon‐Sob Han, Soo‐Ki Kim
Publikováno v:
MicrobiologyOpen, Vol 8, Iss 6, Pp n/a-n/a (2019)
Abstract In recent years, Bacillus spp. have garnered attention as probiotic supplements in aquafeed owing to the production of heat stable and low pH resistant spores. Herein, we isolated and characterized an autochthonous Bacillus licheniformis KCC
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fdedac02bab44beb8a43d9e6a898ea1b
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 8 (2017)
Streptococcus suis serotype 2 (SS2) is an important zoonotic agent in swine and humans. Anti-phagocytosis and survival in phagocytic cells and whole blood is essential for bacteria to be pathogenic. In this study, the host specificity determinant spe
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/81f311b4c6db4dd3870823b312c2e41b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ji-Young Lee, Si Hong Park, Sang-Do Ha, Furkanur Rahaman Mizan, Ki-Hoon Lee, Iqbal Hossain, Pantu Kumar Roy
Publikováno v:
Poultry Science, Vol 99, Iss 9, Pp 4558-4565 (2020)
Poultry Science
Poultry Science
Salmonella is one of the main foodborne pathogens that affect humans and farm animals. The Salmonella genus comprises a group of food-transmitted pathogens which cause highly prevalent foodborne diseases throughout the world. The aim of this study wa