Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"surplus bread"'
Autor:
Carlos Martin-Lobera, Fernando Aranda, Patricia Lozano-Martinez, Isabel Caballero, Carlos A. Blanco
Publikováno v:
Foods, Vol 11, Iss 19, p 3013 (2022)
One of the ingredients used for brewing is barley, which should be malted; it is considered the most polluting agricultural input. On the other hand, food wastage is today a widespread problem that causes significant environmental damage and also gen
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fdb4d673667741b994acf39024e2cf65
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yaqin Wang, Erica Pontonio, Mikko Immonen, Carlo Giuseppe Rizzello, H. N. Maina, Kati Katina, Luana Nionelli, Rossana Coda
Bread is one of the most consumed food products in the world and one of the most discarded, due to its intrinsic short shelf-life and susceptibility to mold spoilage. Additionally, bread waste is generated during production and distribution, leading
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::0686a8b5b8c2a7d50922ecc3562235df
http://hdl.handle.net/10138/320489
http://hdl.handle.net/10138/320489
Publikováno v:
LWT. 150:112071
Surplus bread is a major bakery side stream that should be strictly kept within the human food chain to reduce waste and ensure resource efficiency in baking processes. Optimally, surplus bread should be recycled as a dough ingredient, however, this
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.