Zobrazeno 1 - 10
of 405
pro vyhledávání: '"surimi wash water"'
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 45, Iss 7, Pp 225-232 (2024)
In this study, the effects of different recovery methods on the structure and functional properties of sarcoplasmic proteins from silver carp surimi wash water were analyzed. The results showed that acidic pH-shifting and heat treatment had a great e
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/21a0a215aa7e40698d1677bd28708c6d
Autor:
Zhou, Qin‐Wei1, Ding, Hao‐Chen2, Li, Dong‐Fang1, Zhang, Yan‐Ping1, Dai, Zhi‐Yuan3, Zhou, Tao1
Publikováno v:
Journal of Food Biochemistry. Feb2016, Vol. 40 Issue 1, p39-46. 8p.
Publikováno v:
Transactions of the Chinese Society of Agricultural Engineering. Mar2015, Vol. 31 Issue 6, p327-332. 6p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In LWT - Food Science and Technology 2009 42(2):599-605
Publikováno v:
Journal of Food Quality. Feb2012, Vol. 35 Issue 1, p43-50. 8p.
Publikováno v:
Shipin Kexue/ Food Science; 2024, Vol. 45 Issue 7, p225-232, 8p
Publikováno v:
In Bioresource Technology 2007 98(11):2148-2153
Publikováno v:
In Bioresource Technology 2007 98(3):539-545
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.