Zobrazeno 1 - 10
of 4 027
pro vyhledávání: '"surimi gel"'
Autor:
Nakamura, Yusa1 (AUTHOR), Takahashi, Kigen1 (AUTHOR) kigen@kaiyodai.ac.jp
Publikováno v:
Fishes (MDPI AG). Dec2024, Vol. 9 Issue 12, p504. 14p.
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 45, Iss 21, Pp 138-146 (2024)
This study examined the effects of egg white protein (EWP) and konjac glucomannan (KGM) on the digestion and fermentation properties of shrimp (Trachypenaeus curvirostris) surimi gel (SSG) using in vitro models. The results showed that the in vitro p
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ac298cc3ac9d479a8e2951d8bf1d7e9c
Publikováno v:
In Food Chemistry: X 30 December 2024 24
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zhao, Qiaoli a, Zheng, Bin b, Li, Jinwei c, Cheong, Kit Leong a, Li, Rui a, Chen, Jianping a, Liu, Xiaofei a, Jia, Xuejing a, Song, Bingbing a, Wang, Zhuo a, Zhong, Saiyi a, ⁎
Publikováno v:
In Trends in Food Science & Technology October 2024 152
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 24, Iss , Pp 101995- (2024)
Starch has been recognized as a vital ingredient in surimi products due to its ability to absorb water, which reduces the deterioration of gels and water loss during freezing and thawing. However, it is essential to ascertain the role of starch in th
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/dc7e82abba4d431992ff91ba7cb074f2