Zobrazeno 1 - 10
of 194
pro vyhledávání: '"surface load"'
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 14, Iss 18, p 8252 (2024)
Karst areas exhibit intricate geological attributes, and the geological and environmental issues caused by urban development cannot be ignored, especially the issue of karst surface collapses. In this study, we developed two analytical methods and an
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1e1e61ded77f41909443c415da242c12
Autor:
Kosuke Heki, Shuanggen Jin
Publikováno v:
Satellite Navigation, Vol 4, Iss 1, Pp 1-13 (2023)
Abstract Ice, snow, and liquid water on the surface of the Earth exert downward force onto the solid earth and deform the lithosphere typically in seasonal timescale. Space techniques, such as Global Navigation Satellite System (GNSS), made it possib
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ad5c204b8b0a457f87112935eed97b03
Publikováno v:
Environmental Research Communications, Vol 6, Iss 11, p 111002 (2024)
This paper searches in determining the optimal surface loading rates of constructed wetland treatment plant with vertical flow, through constructing a pilot plant which is consist of two filters, the first one is planted with Phragmites plant while t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/82d8c7b3809948ff9c052cbb9233d8fa
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zixuan Ge, Zhuzheng Xu
Publikováno v:
Jixie chuandong, Vol 46, Pp 70-75 (2022)
Taking a certain type of dual-power drive gearbox transmission system as the research object,through static simulation,the transmission error and tooth surface load of the gear pair at the input end of the power source A are analyzed. According t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c33b3d489b144a65878e824c1172f94e
Publikováno v:
Journal of Dairy Science, Vol 105, Iss 5, Pp 3832-3845 (2022)
ABSTRACT: The interaction between dairy proteins [micellar casein (MC) vs. whey protein isolate (WPI)] and phospholipids [PL; soy phosphatidylcholine (PC) vs. milk sphingomyelin (SM)] in an oil-in-water emulsion system was investigated. Sole PC–sta
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ffbf9b765a3e4d9faed2580dd1660634
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.