Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"supply of perishable food"'
Autor:
N. A. Gorbunova, V. N. Kornienko
Publikováno v:
Теория и практика переработки мяса, Vol 7, Iss 3, Pp 142-149 (2022)
The present article considers the functioning of food supply chains and their major component — a continuous cold chain of perishable food products, including meat products, under the conditions of COVID‑19 pandemic. The issues of the impact of t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/53be43af4e8842788fdd4e406225ef7f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.