Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"supplemented biscuits"'
Autor:
Alina Bhandari, Srijana Thapaliya
Publikováno v:
Nepal Journal of Biotechnology, Vol 11, Iss 1 (2023)
Consumer demand for bakery products prepared using composite flour, such as biscuits, is growing. The incorporation of buckwheat flour, soy flour, and kinema flour can be considered in composite flour-based biscuits since they have good nutraceutical
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ea10f1a81abe408794ef2db91073f57e
Publikováno v:
Foods, Vol 5, Iss 4, p 68 (2016)
The effect of alfalfa seed flour supplementation on the quality characteristics of refined wheat flour-based biscuits was studied. The proximate composition of refined wheat flour and alfalfa seed flour was determined. Refined wheat flour contained 1
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b15ff8aba8484f43aebda4359787610d
Publikováno v:
Foods
Foods, Vol 5, Iss 4, p 68 (2016)
Foods; Volume 5; Issue 4; Pages: 68
Foods, Vol 5, Iss 4, p 68 (2016)
Foods; Volume 5; Issue 4; Pages: 68
The effect of alfalfa seed flour supplementation on the quality characteristics of refined wheat flour-based biscuits was studied. The proximate composition of refined wheat flour and alfalfa seed flour was determined. Refined wheat flour contained 1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.