Zobrazeno 1 - 10
of 111
pro vyhledávání: '"sunflower wax"'
Autor:
Dafni Dimakopoulou-Papazoglou, Konstantina Zampouni, Prodromos Prodromidis, Thomas Moschakis, Eugenios Katsanidis
Publikováno v:
Gels, Vol 10, Iss 3, p 195 (2024)
The utilization of natural waxes to form oleogels has emerged as a new and efficient technique for structuring liquid edible oil into solid-like structures for diverse food applications. The objective of this study was to investigate the interaction
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3a347068fba44690b544917f17b5728d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Deepti Bharti, Doman Kim, Miguel Angelo Cerqueira, Biswaranjan Mohanty, SK Habibullah, Indranil Banerjee, Kunal Pal
Publikováno v:
Gels, Vol 7, Iss 3, p 133 (2021)
The use of an appropriate oleogelator in the structuring of vegetable oil is a crucial point of consideration. Sunflower wax (SFW) is used as an oleogelator and displays an excellent potential to bind vegetable oils. The current study aimed to look f
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/89b68daa4f984c41b423bbc6211d9ad5
Autor:
Emin Yilmaz, Şahin Demirci
Publikováno v:
Gels, Vol 7, Iss 3, p 95 (2021)
This study aimed to prepare and evaluate virgin olive oil (VOO) oleogels enriched with thyme and cumin spices with sunflower wax (SW) organogelator. Common physico-chemical, structural, thermal, and rheological analyses were completed. Furthermore, a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/70268974a5ba470480fabbc34de5ea0f
Publikováno v:
Gels, Vol 6, Iss 1, p 5 (2020)
The combination of oleogelators in oil structuring has an untapped potential, since effective pairs have usually been found by serendipity. The aim of this work was to evaluate the combination of berry (BEW) or sunflower wax (SHW) with glycerol monos
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3b40d5fd60744b4a8265b4d5332d77da
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.