Zobrazeno 1 - 10
of 311
pro vyhledávání: '"sulfur-fumigation"'
Autor:
Chunyan Dai, Dan Zhao, Wenping Zhang, Lanping Guo, Chuanzhi Kang, Zhuowen Chen, Xiuming Cui, Tao Zhou, Chengxiao Wang, Tingting Xu, Ye Yang
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 11 (2024)
IntroductionGastrodiae Rhizoma (referred to Tianma in Chinese), the dried tuber of Gastrodia elata Bl. (Orchidaceae), is utilized as a medicine-food homology product. Sulfur fumigation is commonly employed in the processing of Gastrodiae Rhizoma (GR)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/48a9b1140bff4362a1d41f8dc84b0de3
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 23, p 3870 (2024)
Since ginger has characteristics of both food and medicine, it has a significant market demand worldwide. To effectively store ginger and achieve the drying and color enhancement effects required for better sales, it is often subjected to sulfur fumi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3ea53b9696684075a28701541f96228f
Publikováno v:
Frontiers in Pharmacology, Vol 15 (2024)
Codonopsis radix is the dried root of C. pilosula (Franch.) Nannf., C. pilosula Nannf. var. modesta (Nannf.) L. T. Shen, or C. tangshen Oliv., constitutes a botanical medicine with a profound historical lineage. It encompasses an array of bioactive c
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/aad964d31e3a42eb893ae9e4921e64ec
Publikováno v:
Arabian Journal of Chemistry, Vol 17, Iss 2, Pp 105509- (2024)
Millettia speciosa Champ. (MSCP), which is distributed and used in Southern China, is often sulfur-fumigated during postharvest handling to prevent insects and molds. In the present study, a comprehensive strategy was proposed by using ultrahigh-perf
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d1aabfcccf184b32975edd8f54ce5c40
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jinjie Guan, Zhuowen Chen, Lanping Guo, Xiuming Cui, Tingting Xu, Fen Wan, Tao Zhou, Chengxiao Wang, Ye Yang
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 9 (2023)
The sulfur dioxide gas (SO2) generated by sulfur burning can improve the appearance quality of food and enhance the storage time. However, excessive sulfur dioxide will pollute the environment and cause deterioration of food quality, and even the hig
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9378e01d5c9842ec9207ebc197f577d1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.