Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"sulfhydryl-blocking agent"'
Autor:
Mangang Wu, Zhikun Li, Ranran Wei, Yi Luan, Juan Hu, Qingling Wang, Rui Liu, Qingfeng Ge, Hai Yu
Publikováno v:
Foods, Vol 10, Iss 12, p 3079 (2021)
To investigate the role of sulfhydryl groups and disulfide bonds in different protein-stabilized emulsions, N-ethylmaleimide (NEM) was used as a sulfhydryl-blocking agent added in the emulsion. The addition of NEM to block the sulfhydryl groups resul
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ef42b2a131ea4ba3b5a0f954df5a9d27
Autor:
Yi Luan, Mangang Wu, Qingling Wang, Zhikun Li, Juan Hu, Ge Qingfeng, Rui Liu, Hai Yu, Ranran Wei
Publikováno v:
Foods; Volume 10; Issue 12; Pages: 3079
Foods, Vol 10, Iss 3079, p 3079 (2021)
Foods
Foods, Vol 10, Iss 3079, p 3079 (2021)
Foods
To investigate the role of sulfhydryl groups and disulfide bonds in different protein-stabilized emulsions, N-ethylmaleimide (NEM) was used as sulfhydryl-blocking agent to be added in the emulsion. The addition of NEM to block the sulfhydryl groups r
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::3d508191fe7d1fcf5c2a6012dd5dca64
https://doi.org/10.20944/preprints202110.0267.v1
https://doi.org/10.20944/preprints202110.0267.v1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.