Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"suitable producing area"'
Publikováno v:
Frontiers in Plant Science, Vol 7 (2016)
Szechuan peppers, famous for their unique sensation and flavor, are widely used as a food additive and traditional herbal medicine. Zanthoxylum bungeanum and Z. armatum are both commonly recognized as Szechuan peppers, but they have different tastes
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b501dee48134445d821263e24c9ec639
Publikováno v:
Frontiers in Plant Science
Frontiers in Plant Science, Vol 7 (2016)
Frontiers in Plant Science, Vol 7 (2016)
Szechuan peppers, famous for their unique sensation and flavor, are widely used as a food additive and traditional herbal medicine. Zanthoxylum bungeanum and Z. armatum are both commonly recognized as Szechuan peppers, but they have different tastes
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.