Zobrazeno 1 - 10
of 2 987
pro vyhledávání: '"sugarcane bagasse hydrolysate"'
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 15 (2024)
Caffeic acid (CA) is a phenolic acid compound widely used in pharmaceutical and food applications. However, the efficient synthesis of CA is usually limited by the resources of individual microbial platforms. Here, a cross-kingdom microbial consortiu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e26c6384e42943b186cec553be3f5680
Autor:
Phannarangsee, Yupaporn1 (AUTHOR), Jiawkhangphlu, Bunyapon1 (AUTHOR), Thanonkeo, Sudarat2 (AUTHOR), Klanrit, Preekamol1,3 (AUTHOR), Yamada, Mamoru4,5 (AUTHOR), Thanonkeo, Pornthap1,3 (AUTHOR) portha@kku.ac.th
Publikováno v:
Scientific Reports. 3/6/2024, Vol. 14 Issue 1, p1-11. 11p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yupaporn Phannarangsee, Bunyapon Jiawkhangphlu, Sudarat Thanonkeo, Preekamol Klanrit, Mamoru Yamada, Pornthap Thanonkeo
Publikováno v:
Scientific Reports, Vol 14, Iss 1, Pp 1-11 (2024)
Abstract Byproducts from the sugarcane manufacturing process, specifically sugarcane molasses (SM) and sugarcane bagasse (SB), can be used as alternative raw materials for sorbitol production via the biological fermentation process. This study invest
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3542dfbcfd2d4fb79ccdc41c082c221b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Biocatalysis and Agricultural Biotechnology July 2023 50
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.