Zobrazeno 1 - 10
of 109
pro vyhledávání: '"sugar-based surfactant"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bruno F. A. Valente, Armando J. D. Silvestre, Carlos Pascoal Neto, Carla Vilela, Carmen S. R. Freire
Publikováno v:
Polymers; Volume 14; Issue 17; Pages: 3451
Green composites made of bioplastics reinforced with natural fibers have gained considerable attention over recent years. However, the use of natural fibers in composites usually compromise some key properties, such as the impact strength and the pro
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::3afa06a655cfbf6dcfaf0c953803255a
http://hdl.handle.net/10773/35960
http://hdl.handle.net/10773/35960
Autor:
Valente, Bruno Filipe Afonso
Environment and sustainability are keywords on the world agenda, envisioning human welfare and protection of the ecosystems. The development of biobased products and materials is a vital contribution to a global model of sustainable development, to r
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2292::94b30c88ac6be486759b43271acfbd6c
http://hdl.handle.net/10773/38653
http://hdl.handle.net/10773/38653
Publikováno v:
Nanomaterials, Vol 11, Iss 2, p 331 (2021)
Identification of strategies to prolong emulsion kinetic stability is a fundamental challenge for many scientists and technologists. We investigated the relationship between the emulsion stability and the surfactant supramolecular organization at the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7fea8bbc702545138d83180ebe177add
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Joanna Krawczyk
Publikováno v:
Sustainability; Volume 15; Issue 8; Pages: 6618
The effect of temperature on the micellar properties of the alkylglucoside surfactant n-octyl-β-D-thioglucopyranoside (OTG) used for membrane protein solubilization has been investigated. Critical micelle concentration (CMC), apparent (ϕV) and part
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Nanomaterials
Volume 11
Issue 2
Nanomaterials, Vol 11, Iss 331, p 331 (2021)
Volume 11
Issue 2
Nanomaterials, Vol 11, Iss 331, p 331 (2021)
Identification of strategies to prolong emulsion kinetic stability is a fundamental challenge for many scientists and technologists. We investigated the relationship between the emulsion stability and the surfactant supramolecular organization at the
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.