Zobrazeno 1 - 10
of 58
pro vyhledávání: '"sugar type"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
M. Courel, L. Ait-Ameur, E. Capuano, V. Fogliano, F. J. Morales, F. Courtois, I. Birlouez-Aragon
Publikováno v:
Czech Journal of Food Sciences, Vol 27, Iss Special Issue 1, Pp S93-S95 (2009)
This work aimed at studying the influence of baking temperature and formulation on the formation of undesirable Maillard compounds called neoformed contaminants (NFC) in a model cookie system. Four NFCs were observed as furosine (FUR), carboxymethyll
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/30322c04cacd47618c9f84692d637a5d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Introduction and Goal: today, one way of treating type 2 diabetic patients is complementary or alternative therapy aside the common medical therapies. Massage therapy is one of the most useful complementary or alternative therapies and it is known as
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::34d9ff33ed298d2ffd31eb182dd7ee86
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lamia Ait-Ameur, Vincenzo Fogliano, Edoardo Capuano, F. Courtois, Inès Birlouez-Aragon, Francisco J. Morales, Mathilde Courel
Publikováno v:
Czech Journal of Food Sciences
Czech Journal of Food Sciences, 2009, 27, pp.S93-S95
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
Czech Journal of Food Sciences 27 (2009) SPEC. ISS.
Scopus-Elsevier
ResearcherID
Czech Journal of Food Sciences, 27(SPEC. ISS.), S93-S95
HAL
Czech Journal of Food Sciences (27), S93-S95. (2009)
Czech Journal of Food Sciences, 2009, 27, pp.S93-S95
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
Czech Journal of Food Sciences 27 (2009) SPEC. ISS.
Scopus-Elsevier
ResearcherID
Czech Journal of Food Sciences, 27(SPEC. ISS.), S93-S95
HAL
Czech Journal of Food Sciences (27), S93-S95. (2009)
This work aimed at studying the influence of baking temperature and formulation on the formation of undesirable Maillard compounds called neoformed contaminants (NFC) in a model cookie system. Four NFCs were observed as furosine (FUR), carboxymethyll
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::3a32d318107e6ff3549bda26f95d3e78
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01292346
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01292346
Publikováno v:
Volume: 3, Issue: 3 59-61
Bozok Tıp Dergisi
Bozok Tıp Dergisi
Involuntary excessive weight loss is one of the less common symptoms in type-2 diabetes mellitus. 62-year-old male patient was admitted to our hospital with the complaint of an acute involuntary excessive weight loss. There was a weight loss of 32 kg
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::32234d27a8adfd885c5a3bf183ef4648
https://dergipark.org.tr/tr/pub/bozoktip/issue/3782/50515
https://dergipark.org.tr/tr/pub/bozoktip/issue/3782/50515
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.