Zobrazeno 1 - 10
of 195
pro vyhledávání: '"sugar profile"'
Publikováno v:
Scientific Reports, Vol 14, Iss 1, Pp 1-14 (2024)
Abstract This article examined the effect of geographical (different climate conditions) and floral origins on some quality parameters of honey including the activity of diastase enzyme. Moreover, some non-quality parameters were investigated such as
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/67b4c8cb734146ff9a1bc3ef4cfb1b06
Autor:
Gustavo Ribeiro Barzotto, Caroline Pardine Cardoso, Letícia Galhardo Jorge, Felipe Girotto Campos, Carmen Sílvia Fernandes Boaro
Publikováno v:
Agriculture, Vol 14, Iss 9, p 1572 (2024)
Water limits may have a disastrous impact on agricultural productivity, and the current climate change scenario presents additional problems for crops that rely on regular rainfall. Reactive oxygen species, such as hydrogen peroxide (H2O2), are a rec
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/55e385efa585479c90080d5260fb0450
Publikováno v:
CORD, Vol 39, Pp 9-15 (2023)
Quality evaluation of unfermented coconut (Cocosnucifera) sap was done using two sap collection methods of application of Hal bark (Vateria acuminate) to the clay pots of 4L (TM) and novel sap collection method (NSCM), during 12 hours (from 6pm to 6
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/24eda84f5127490fb5fd4c98ebffc490
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Scientific Study & Research: Chemistry & Chemical Engineering, Biotechnology, Food Industry, Vol 23, Iss 3, Pp 217-229 (2022)
This study aims to evaluate the quality of five types of Algerian honey in terms of sugar profile and physicochemical properties. The honey samples were collected in different locations and under different climatic conditions. The carbohydrates were
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/830f1978a79e4a658848f58782e4fb38
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.