Zobrazeno 1 - 10
of 993
pro vyhledávání: '"sugar composition"'
Publikováno v:
BMC Plant Biology, Vol 24, Iss 1, Pp 1-26 (2024)
Abstract Background Nectar is offered by numerous flowering plants to attract pollinators. To date, the production and secretion of nectar have been analyzed mainly in eudicots, particularly rosids such as Arabidopsis. However, due to the enormous di
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7d3e9efa4f4548cab1b79b76ae0bed6b
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 21, Pp 293-301 (2023)
In order to identify the sweet and bitter identification indicators of almonds, and provide theoretical basis for almond breeding and deep processing. 88 apricot kernels from southern Xinjiang were used as experimental materials. The content of amygd
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/496b02b818e045a2be292e69e4da4092
Autor:
Nicholas Romano
Publikováno v:
Journal of the World Aquaculture Society, Vol 54, Iss 5, Pp 1277-1288 (2023)
Abstract Strawberries can fetch high market prices, but this is often based on their sweetness. Previous studies have shown that sugar content in fruits is elevated by boron (B), but this has not been tested on strawberries in an aquaponic system. In
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9e186267e32444e0a332888021e95e55
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hasnaa Sadik, Chadia Ouazzani, Abdellah Moustaghfir, Samira El Ghammarti, Azzeddine Er-Ramly, Issam Essebbahi, Abdellah Dami, Lhousaine Balouch
Publikováno v:
Applied Food Research, Vol 3, Iss 2, Pp 100362- (2023)
The current study aimed to examine the organoleptic, physicochemical, and antioxidant characteristics of three samples of red berries, including strawberries, red, and black raspberries, which were widely consumed in Morocco. The current study also a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/feef3fd810fc4a9e93eb8c4c9e1c3568
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.