Zobrazeno 1 - 10
of 25 125
pro vyhledávání: '"sugar composition"'
Autor:
Liu, Yicong1,2 (AUTHOR) liu.yicong@ufz.de, Dunker, Susanne3,4 (AUTHOR), Durka, Walter1,4 (AUTHOR), Dominik, Christophe1,4 (AUTHOR), Heuschele, Jonna M.1,2,5 (AUTHOR), Honchar, Hanna6,7 (AUTHOR), Hoffmann, Petra3,4 (AUTHOR), Musche, Martin6 (AUTHOR), Paxton, Robert J.2,4 (AUTHOR), Settele, Josef4,6 (AUTHOR), Schweiger, Oliver1,4 (AUTHOR)
Publikováno v:
Scientific Reports. 6/15/2024, Vol. 14 Issue 1, p1-12. 12p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Nicholas Romano
Publikováno v:
Journal of the World Aquaculture Society, Vol 54, Iss 5, Pp 1277-1288 (2023)
Abstract Strawberries can fetch high market prices, but this is often based on their sweetness. Previous studies have shown that sugar content in fruits is elevated by boron (B), but this has not been tested on strawberries in an aquaponic system. In
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9e186267e32444e0a332888021e95e55
Autor:
Yicong Liu, Susanne Dunker, Walter Durka, Christophe Dominik, Jonna M. Heuschele, Hanna Honchar, Petra Hoffmann, Martin Musche, Robert J. Paxton, Josef Settele, Oliver Schweiger
Publikováno v:
Scientific Reports, Vol 14, Iss 1, Pp 1-12 (2024)
Abstract Floral nectar sugar composition is assumed to reflect the nutritional demands and foraging behaviour of pollinators, but the relative contributions of evolutionary and abiotic factors to nectar sugar composition remain largely unknown across
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9a5e3247ae30409f82d982575ce90c6a
Publikováno v:
In Bioresource Technology May 2024 399