Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"sugar beet powder"'
Publikováno v:
Алматы технологиялық университетінің хабаршысы, Vol 0, Iss 2, Pp 61-66 (2022)
Currently, the combination of trends in the increase in the biological value of food products forces manufacturers to seek new non-traditional sources of plant raw materials for the production of confectionery products. One of the most effective area
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5fcf7a178d1249acb4cfa44aa5c9d4d5
Autor:
Akyol, Bedriye
Rafine şeker üretiminde kullanılan şeker pancarının rafinasyonu sırasında fiziksel kayıpların yanısıra enerji, zaman ve iş gücü gereksinimi oldukça yüksektir. Özellikle ısıtma, ekstraksiyon, soğutma, kristalizasyon, ağartma gibi
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______9436::21baafef48ad6482cc7d884dd23685a3
https://hdl.handle.net/11454/73573
https://hdl.handle.net/11454/73573
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ertan Ermis, Merve Özkan
Publikováno v:
J Food Sci Technol
WOS:000560909700006 The sugar beet powders were produced by oven drying, freeze drying and spray drying methods. Spray-dried powder had spherical particles with smooth surfaces while powders obtained from other methods exhibited flaky shape of partic
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::2aacea1a12b6d342e5de5656ab633bfb
https://aperta.ulakbim.gov.tr/record/6289
https://aperta.ulakbim.gov.tr/record/6289
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.