Zobrazeno 1 - 10
of 65
pro vyhledávání: '"sugar beet pectins"'
Can Enzymatic Treatment of Sugar Beet Pectins Reduce Coalescence Effects in High-Pressure Processes?
Publikováno v:
Colloids and Interfaces, Vol 6, Iss 4, p 69 (2022)
While sugar beet pectins (SBPs) are well known for effectively stabilizing fine oil droplets in low-fat food and beverages, e.g., low-fat dressings and soft drinks, it often fails in products of higher oil contents. The aim of this study was to impro
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/076d1bf463bd403081a939f9951ba193
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Acta Periodica Technologica, Vol 2008, Iss 39, Pp 21-28 (2008)
Electrokinetic potential is an important property of colloidal particles and, regarding the fact that it is a well defined and easily measurable property, it is considered to be a permanent characteristic of a particular colloidal system. In fact, it
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0bb0bd2fa0cf4c7f91f711dc286cea58
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Pectin is an anionic cell wall polysaccharide which is known to interact with divalent cations via its nonmethylesterified galacturonic acid units. Due to its cation-binding capacity, extracted pectin is frequently used for several purposes, such as
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1131::b4999473879b651ef30380d597119131
https://lirias.kuleuven.be/handle/123456789/632741
https://lirias.kuleuven.be/handle/123456789/632741
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hans Christian Buchholt, Henk A. Schols, Bruno M. Moerschbacher, Martin Wagenknecht, Harry Gruppen, C.A. Remoroza
Publikováno v:
Carbohydrate Polymers 115 (2015)
Carbohydrate Polymers, 115, 540-550
Carbohydrate Polymers, 115, 540-550
A gene encoding a putative pectinesterase from Bacillus licheniformis DSM13 was cloned and expressed in Escherichia coli. The resulting recombinant enzyme ( Bli PME) was purified and characterized as a pectin methylesterase. The enzyme showed maximum