Zobrazeno 1 - 10
of 6 140
pro vyhledávání: '"sucuk"'
Autor:
Yıldız, Semanur1,2, Yemiş, Oktay1,2 oktayyemis@sakarya.edu.tr
Publikováno v:
GIDA: The Journal of Food. 2024, Vol. 49 Issue 1, p160-178. 19p.
Autor:
Yilmaz Topcam, Mahide Muge1,2 (AUTHOR) betul.arslan@erzincan.edu.tr, Arslan, Betul2,3 (AUTHOR), Soyer, Ayla2 (AUTHOR) ayla.soyer@ankara.edu.tr
Publikováno v:
Applied Microbiology (2673-8007). Sep2024, Vol. 4 Issue 3, p1215-1231. 17p.
Autor:
Yılmaz Oral, Zeynep Feyza1 (AUTHOR) zeynep.yilmaz@atauni.edu.tr
Publikováno v:
GIDA: The Journal of Food. 2023, Vol. 48 Issue 5, p1036-1046. 11p. 1 Diagram, 3 Charts.
Publikováno v:
Applied Microbiology, Vol 4, Iss 3, Pp 1215-1231 (2024)
Bio-protection is one of the most popular natural protection methods to control food safety and shelf life. Lactic acid bacteria, especially Lactobacilli strains, are used in the food industry for this purpose due to their probiotic properties and, a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/05f3dca68f3541278127c423b4b5f606
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Tekin, Ali a, b, Kanmaz, Hilal a, Kaya, Büşra a, Sulejmani, Erhan c, Hayaloğlu, Ali Adnan a, ⁎
Publikováno v:
In Food Chemistry Advances March 2025 6
Autor:
Kara, Recep1 recepkara83@gmail.com
Publikováno v:
Meat Technology. 2023, Vol. 64 Issue 1, p13-19. 7p.
Autor:
KAHRAMAN, Oğuzhan1 vetoguzhan90@gmail.com, İNAL, Fatma1, GÜLŞEN, Nurettin1, ALATAŞ, Mustafa Selçuk1
Publikováno v:
Veterinary Journal of Ankara University / Ankara Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi. 2023, Vol. 70 Issue 4, p437-446. 10p.