Zobrazeno 1 - 10
of 198
pro vyhledávání: '"sucrose isomerase"'
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 8, p 1228 (2024)
Isomaltulose is a novel sweetener and is considered healthier than the common sugars, such as sucrose or glucose. It has been internationally recognized as a safe food product and holds vast potential in pharmaceutical and food industries. Sucrose is
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/393ed7ed5a5d4bbb8da665e1d406eb3d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mengkai Hu, Fei Liu, Zhi Wang, Minglong Shao, Meijuan Xu, Taowei Yang, Rongzhen Zhang, Xian Zhang, Zhiming Rao
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 13 (2022)
Sucrose isomerase (SI), catalyzing sucrose to isomaltulose, has been widely used in isomaltulose production, but its poor thermostability is still resisted in sustainable batches production. Here, protein engineering and one-step immobilized cell str
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6df53b32f803488bb68bd4ec81d27d49
Autor:
Guoquan Liu, Yan Zhang, Hao Gong, Shan Li, Yunrong Pan, Christopher Davis, Hai-Chun Jing, Luguang Wu, Ian D. Godwin
Publikováno v:
Biotechnology for Biofuels, Vol 14, Iss 1, Pp 1-14 (2021)
Abstract Background Sugar content is critically important in determining sugar crop productivity. However, improvement in sugar content has been stagnant among sugar crops for decades. Sorghum, especially sweet sorghum with high biomass, shown great
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1c9d55b16cf84119beef9b8be40af3fc
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Frontiers in Bioengineering and Biotechnology, Vol 9 (2021)
Isomaltulose is becoming a focus as a functional sweetener for sucrose substitutes; however, isomaltulose production using sucrose as the substrate is not economical. Low-cost feedstocks are needed for their production. In this study, beet molasses (
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f6073fb666aa4a9a9f13bae83b96cf28
Publikováno v:
Foods, Vol 11, Iss 16, p 2468 (2022)
Sucrose isomerase (SIase) catalyzes the hydrolysis and isomerization of sucrose into isomaltulose, which is an important functional sugar widely used in the food industry. However, the lack of safe and efficient expression systems for recombinant SIa
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e6f5d6f47684471bb55b4f9aa8132255
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.