Zobrazeno 1 - 10
of 452
pro vyhledávání: '"sucrose intake"'
Autor:
Verónica E. López-Alonso, Samantha Hernández-Correa, Carolina Escobar, Rodrigo E. Escartín-Pérez, Juan M. Mancilla-Díaz, Daniel Díaz-Urbina
Publikováno v:
IBRO Neuroscience Reports, Vol 14, Iss , Pp 195-201 (2023)
Sugar solutions promote hedonic feeding and increase the risk of obesity and binge-type behavior. In rodents, ingestion of sugar solutions enhances dopamine release to mesolimbic regions, suggesting changes in hedonic intake and brain reward processe
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5bac9aa324db4bb09a2cfe022d695d05
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mizael C. Araújo, Suzany H. S. Soczek, Jaqueline P. Pontes, Bruno A. S. Pinto, Lucas M. França, Bruna da Silva Soley, Gabriela S. Santos, Warlison F. de Silva Saminez, Fernanda K. M. Fernandes, João L. do Carmo Lima, Daniele Maria-Ferreira, João F. S. Rodrigues, Nara L. M. Quintão, Valério Monteiro-Neto, Antônio M. A. Paes, Elizabeth S. Fernandes
Publikováno v:
Pharmaceuticals, Vol 16, Iss 8, p 1100 (2023)
Sugar-induced metabolic imbalances are a major health problem since an excessive consumption of saccharides has been linked to greater obesity rates at a global level. Sucrose, a disaccharide composed of 50% glucose and 50% fructose, is commonly used
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0d17aba08b35470ca8c4c0dfbdab2808
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Paul Willner
Publikováno v:
Neurobiology of Stress, Vol 6, Iss C, Pp 68-77 (2017)
The chronic mild stress (CMS) model of depression is considered by many to be the animal model of depression that has the greatest validity and translational potential, but it has often been criticized for a perceived lack of reliability. The aims of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a04d86db95f94c4e999ad18244457dd1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Science & Nutrition
Food Science & Nutrition, 8(7):3492-3503
Food Science & Nutrition, Vol 8, Iss 7, Pp 3492-3503 (2020)
Food Science & Nutrition, 8(7):3492-3503
Food Science & Nutrition, Vol 8, Iss 7, Pp 3492-3503 (2020)
We hypothesized that subjects with genetic variants that increase sweet taste preference would consume more sucrose‐containing foods and have altered energy and glucose metabolisms, which would have interactions with lifestyles. Korean genome and e