Zobrazeno 1 - 10
of 31 351
pro vyhledávání: '"submerged fermentation"'
Autor:
Kiran, Nimra1 (AUTHOR), Yunus, Fakhar-Un-Nisa1 (AUTHOR), Nadeem, Muhammad2 (AUTHOR), Manzoor, Farkhanda1 (AUTHOR), Nelofar, Rubina2 (AUTHOR), Sarwar, Abid2 (AUTHOR), Ullah, Najeeb2 (AUTHOR), Aziz, Tariq3,4 (AUTHOR), Alamri, Abdulhakeem S.5 (AUTHOR), Alsanie, Walaa F.5 (AUTHOR), Alhomrani, Majid5 (AUTHOR)
Publikováno v:
Italian Journal of Food Science / Rivista Italiana di Scienza degli Alimenti. 2024, Vol. 36 Issue 4, p1-7. 7p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Shagufta Saeed, Sibtain Ahmed, Fatima Qureshi, Muhammad Sheraz Yasin, Rida Waseem, Tahir Mehmood
Publikováno v:
PeerJ, Vol 12, p e18188 (2024)
Itaconic acid is an industrially crucial organic acid due to its broad range of applications. The main hurdle in itaconic acid production is the high cost of the substrate, i.e., pure glucose, required for the fermentation process. Pakistan annually
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/196e25e11bd24bda8255fe76518d326c
Autor:
Ibrahim, Asmaa A.1 (AUTHOR), El-Housseiny, Ghadir S.1 (AUTHOR), Aboshanab, Khaled M.1 (AUTHOR) aboshanab2012@pharma.asu.edu.eg, Stratmann, Ansgar2 (AUTHOR), Yassien, Mahmoud A.1 (AUTHOR), Hassouna, Nadia A.1 (AUTHOR)
Publikováno v:
AMB Express. 11/5/2024, Vol. 14 Issue 1, p1-12. 12p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.