Zobrazeno 1 - 10
of 5 139
pro vyhledávání: '"sublethal injury"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Applied Food Technology, Vol 11, Iss 1, Pp 27-31 (2024)
Lactobacillus plantarum Dad-13 is an indigenous probiotic that was isolated from Dadih. Peanut chocolate jam has the potential to be developed into a probiotic food product. However, peanut chocolate jam involves a heating process which can affect th
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2ba23e76e150421e8c3b7cd685abf7c0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Siderakou, Danae, Zilelidou, Evangelia, Tempelaars, Marcel, Abee, Tjakko, Skandamis, Panagiotis, den Besten, Heidy M.W.
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 2 December 2023 406
Autor:
Justyna Nasiłowska, Barbara Sokołowska, Marzena Woszczyk, Joanna Bucka-Kolendo, Adrian Wojtczak
Publikováno v:
Beverages, Vol 10, Iss 3, p 83 (2024)
Beer, with its low pH, presence of hop acids, alcohol content, and limited nutrient availability, presents a hostile environment for most bacteria. However, Levilactobacillus brevis remains a significant spoilage organism in the brewing industry. Thi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9015c53fa6244f928b57fd15e9c7b91d
Autor:
Yang, Dong, Jiang, Zhidong, Meng, Qiuyu, Wang, Shengkang, Pan, Hanxu, Rao, Lei, Liao, Xiaojun
Publikováno v:
In Food Research International November 2023 173 Part 1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Microbiology June 2023