Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"subcritical water extracts"'
Publikováno v:
Bioresources and Bioprocessing, Vol 10, Iss 1, Pp 1-10 (2023)
Abstract This study examined potential of the extracts obtained from the byproducts generated at commercial pecan nut-shelling operations in cancer treatment. The subcritical water extracts obtained from two varieties, Native and Pawnee, were analyze
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0f8f4451d92b4e45a0b6f45d3ea6038f
Publikováno v:
Chimica Techno Acta, Vol 8, Iss 4 (2021)
The total phenol content and the anti-acetylcholinesterase activity were compared in olive leaf (OL) extracts obtained using both subcritical water extraction (SbWE) and conventional solvent extraction (ethanol-water). The method proposed by Ellman (
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7add33a601334d5d917414fa7c00850e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jasmina S. Vitas, Aleksandra D. Cvetanović, Pavle Z. Mašković, Jaroslava V. Švarc-Gajić, Radomir V. Malbaša
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 44, Iss , Pp 95-102 (2018)
Kombucha beverages were produced by fermentation of new types of substrates – yarrow infusions and yarrow subcritical water extracts (SWE). Fermentation process parameters (pH, total acidity and yield of biomass), chemical composition (organic acid
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6b42bb52348e4c2d9aed8508e63979fb
Autor:
Jaroslava Švarc-Gajić, Pavle Mašković, Radomir V. Malbaša, Jasmina Vitas, Aleksandra Cvetanović
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 44, Iss, Pp 95-102 (2018)
Kombucha beverages were produced by fermentation of new types of substrates – yarrow infusions and yarrow subcritical water extracts (SWE). Fermentation process parameters (pH, total acidity and yield of biomass), chemical composition (organic acid
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.