Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"structure-forming agents"'
Autor:
Lyudmila Kayukova, Anna Vologzhanina
Publikováno v:
Molecules, Vol 29, Iss 10, p 2326 (2024)
Based on the fact that 2-aminospiropyrazolinium compounds and structurally related azoniaspiro compounds belong, in a broad sense, to the class of ionic liquids, we have reviewed them and studied their practical applications. To search for possible u
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c23cbcc283534ba0b9fca9ad31293465
Publikováno v:
Тваринництво та технології харчових продуктів, Vol 13, Iss 1, Pp 16-23 (2022)
The relevance of this study is conditioned upon the practical need to use beer groats as a structure-forming agent in the technology of fish moulded semifinished products. In this regard, this study is aimed at identifying the effectiveness of using
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/85c36d1f8e084da3922a7aac15b3279d
Autor:
Tatiana Nikitchina, Tatiana Manoli, Olena Miroshnichenko, Hanna Korkach, Olena Kotuzaki, Svetlana Pambuk
Publikováno v:
Technology Audit and Production Reserves, Vol 6, Iss 3(62), Pp 33-38 (2021)
The object of research is fish culinary products in the jelly pouring of the menu of conceptual restaurants. The subject of research is the consumer characteristics of gelling fish broth for culinary products based on sensory characteristics. The stu
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.