Zobrazeno 1 - 10
of 788
pro vyhledávání: '"structural composition"'
Autor:
Projo Danoedoro, Prima Widayani, Iswari Nur Hidayati, Sanjiwana Arjasakusuma, Diwyacitta Dirda Gupita, Huwaida Nur Salsabila
Publikováno v:
Geocarto International, Vol 38, Iss 1 (2023)
Forest cover density (FCD) transformation and random decision forest (RDF) classification have been widely used for vegetation mapping. Nevertheless, a comparison of their capabilities in complex tropical landscapes is still rarely carried out. This
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b0e4cb2a3b9147eea4655402a5736463
Autor:
Anthony O Onokwai, Imhade P Okokpujie, Emmanuel S Ajisegiri, Makanjuola Oki, Adeyinka O Adeoyeb, Esther T Akinlabi
Publikováno v:
International Journal of Renewable Energy Development, Vol 11, Iss 4, Pp 973-981 (2022)
This study deals with a preliminary investigation of biomass samples' physicochemical, structural composition, and thermal properties to aid the appropriate selection of biomass utilized for pyrolysis operation. The proximate, ultimate, structural co
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/23edcc292ae343ca881c5d096a0b7935
Autor:
Yizhi Liu, Chaoqin Ren, Ruiling Zhan, Yanan Cao, Yuanhang Ren, Liang Zou, Chuang Zhou, Lianxin Peng
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 5, p 712 (2024)
Plant-derived exosome-like nanovesicles (PELNs) are bilayer membrane-enclosed nanovesicles secreted by plant cells, serving as carriers of various substances such as proteins, RNA, and metabolites. The mounting evidence suggests that PELN plays a cru
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/19ac01b169ac4bb1a57c0a2632d0cf1c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
ILIRIA International Review. 10(2):237-250
Externí odkaz:
https://www.ceeol.com/search/article-detail?id=939387
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 3, p 596 (2023)
Streptococcus thermophilus is a species frequently used in the manufacture of fermented milk. Apart from acid production, some strains additionally synthesize exopolysaccharides (EPS) which contribute to texture improvement and syneresis reduction, b
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6fbd5ac6444a45908d25b86a8153ec66