Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"strong fragrance spice"'
Publikováno v:
International Journal of Food Properties, Vol 23, Iss 1, Pp 340-353 (2020)
In order to investigate the taste compounds of 18 strong fragrance spices, high performance liquid chromatography was used to determine the content of free amino acids, nucleotides and organic acids. Cluster analysis was used to classify on the basis
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f1ad71dbd9734188a1744ea104c1d808
Publikováno v:
International Journal of Food Properties, Vol 23, Iss 1, Pp 340-353 (2020)
In order to investigate the taste compounds of 18 strong fragrance spices, high performance liquid chromatography was used to determine the content of free amino acids, nucleotides and organic acids. Cluster analysis was used to classify on the basis
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.