Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"streptomycines"'
Autor:
Athina Stavroulaki, Manolis N. Tzatzarakis, Vasiliki Karzi, Ioanna Katsikantami, Elisavet Renieri, Elena Vakonaki, Maria Avgenaki, Athanasios Alegakis, Miriana Stan, Matthaios Kavvalakis, Apostolos K. Rizos, Aristidis Tsatsakis
Publikováno v:
Toxics, Vol 10, Iss 8, p 456 (2022)
The extensive use of antibiotics in livestock farming poses increased concerns for human health as residues of these substances are present in edible tissues. The aim of this study was the determination of the levels of four groups of antibiotics (su
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9f681fb87d434dbf817e949de8d302c2
Autor:
Jakšić Sandra M., Mihaljev Željko A., Kartalović Brankica D., Babić Jelena B., Vidaković Suzana L., Baloš-Živkov Milica M.
Publikováno v:
Food and Feed Research, Vol 45, Iss 1, Pp 11-17 (2018)
The health safety of honey includes the correctness in terms of the presence of different contaminants, which also implies the antibiotic residue. The presence of antibiotics in honey is prohibited, and methods of food analysis are prescribed in orde
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ccc83061605947268e105fcb0c7f4a14
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.