Zobrazeno 1 - 10
of 51
pro vyhledávání: '"streptomycines"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Athina Stavroulaki, Manolis N. Tzatzarakis, Vasiliki Karzi, Ioanna Katsikantami, Elisavet Renieri, Elena Vakonaki, Maria Avgenaki, Athanasios Alegakis, Miriana Stan, Matthaios Kavvalakis, Apostolos K. Rizos, Aristidis Tsatsakis
Publikováno v:
Toxics, Vol 10, Iss 8, p 456 (2022)
The extensive use of antibiotics in livestock farming poses increased concerns for human health as residues of these substances are present in edible tissues. The aim of this study was the determination of the levels of four groups of antibiotics (su
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9f681fb87d434dbf817e949de8d302c2
Autor:
Jakšić Sandra M., Mihaljev Željko A., Kartalović Brankica D., Babić Jelena B., Vidaković Suzana L., Baloš-Živkov Milica M.
Publikováno v:
Food and Feed Research, Vol 45, Iss 1, Pp 11-17 (2018)
The health safety of honey includes the correctness in terms of the presence of different contaminants, which also implies the antibiotic residue. The presence of antibiotics in honey is prohibited, and methods of food analysis are prescribed in orde
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ccc83061605947268e105fcb0c7f4a14
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Andre Pouwedeou BEDEKELABOU, Assiongbon TEKO-AGBO, Etsri Kokou PENOUKOU, Elhadj NIANG, Oubri Bassa GBATI
Publikováno v:
Revue Marocaine des Sciences Agronomiques et Vétérinaires, Vol 9, Iss 2 (2021)
Dans le but de contribuer à la sécurité chimique des aliments, une étude a été réalisée sur les résidus d’antibactériens dans le lait et les œufs produits dans les régions de Dakar et de Thiès (Sénégal). Soixante-quatorze (74) échan
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5f4804eba7de46e9913e4f2ca24da060
Autor:
IANCU, Ramona, OPREAN, Letiţia, TIŢA, Mihaela A., LENGYEL, Ecaterina, CODOI, Viorela, BOICEAN, Adrian Gh., SCHNEIDER, Andrada O.
Publikováno v:
Bulletin of the University of Agricultural Sciences & Veterinary Medicine Cluj-Napoca. Animal Science & Biotechnologies; 2012, Vol. 69 Issue 1/2, p255-260, 6p, 1 Chart, 1 Graph
Autor:
Beena, S.1 sbeena@cds.ac.in
Publikováno v:
ICFAI Journal of Mergers & Acquisitions. Dec2008, Vol. 5 Issue 4, p51-70. 20p. 11 Charts, 1 Graph.
Autor:
M Sandra Jakšić, A Željko Mihaljev, B Jelena Babić, L Suzana Vidaković, M Milica Baloš-Živkov, D Brankica Kartalović
Publikováno v:
Food and Feed Research. 45:11-17
The health safety of honey includes the correctness in terms of the presence of different contaminants, which also implies the antibiotic residue. The presence of antibiotics in honey is prohibited, and methods of food analysis are prescribed in orde