Zobrazeno 1 - 10
of 21
pro vyhledávání: '"strawberry powder"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Beata Biernacka, Dariusz Dziki, Stanisław Rudy, Andrzej Krzykowski, Renata Polak, Laura Dziki
Publikováno v:
Processes; Volume 10; Issue 8; Pages: 1588
The aim of this study is to analyze the effects of pretreatments and drying temperature on the freeze-drying (FD) kinetics, ascorbic acid content, color changes, and antioxidant activity (AA) of strawberries. Experiments were performed at 20 °C, 40
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies, Vol 2, Iss 11 (104), Pp 46-51 (2020)
The data set is obtained regarding changes in viscosity, water-holding capacity, active and titrated acidity of yogurts using natural fillers. The possibility of using vegetable fillers with different types of structure (powder, solid and pasty) in t
The influence of the addition of strawberry powder (SP) (0, 5, 7.5 and 10%) and starch (0, 0.75 and 1.5%) on the physical and sensory properties of whipped cream (WC) was tested. The content of air (AC) immediately after foaming, the serum content (S
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::2af64c856fdbcfdeb57bb2427d513b4b
https://www.bib.irb.hr/1224070
https://www.bib.irb.hr/1224070
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies; Том 2, № 11 (104) (2020): Technology and Equipment of Food Production; 46-51
Восточно-Европейский журнал передовых технологий; Том 2, № 11 (104) (2020): Технологии и оборудование пищевых производств; 46-51
Східно-Європейський журнал передових технологій; Том 2, № 11 (104) (2020): Технології та обладнання харчових виробництв; 46-51
Восточно-Европейский журнал передовых технологий; Том 2, № 11 (104) (2020): Технологии и оборудование пищевых производств; 46-51
Східно-Європейський журнал передових технологій; Том 2, № 11 (104) (2020): Технології та обладнання харчових виробництв; 46-51
The data set is obtained regarding changes in viscosity, water-holding capacity, active and titrated acidity of yogurts using natural fillers. The possibility of using vegetable fillers with different types of structure (powder, solid and pasty) in t
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.