Zobrazeno 1 - 10
of 119
pro vyhledávání: '"strawberry jam"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Frere-Jones, Sasha
Publikováno v:
New Yorker. 10/29/2007, Vol. 83 Issue 33, p94-96. 3p.
Autor:
Reid, Joy
Publikováno v:
Quadrant Magazine. Jun2022, Vol. 66 Issue 6, p110-110. 3/4p.
Autor:
Mirela KOPJAR, Vlasta PILIŽOTA, Nela NEDIĆ TIBAN, Drago ŠUBARIĆ, Jurislav BABIĆ, Đurđica AČKAR, Maja SAJDL
Publikováno v:
Czech Journal of Food Sciences, Vol 27, Iss 1, Pp 20-28 (2009)
Colour and texture are very important quality properties of all foods. In this work, the influence was investigated of different types of pectin on colour and textural properties in strawberry jams and low-calorie strawberry jams containing fructose
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6249803893454717b65820268f9aa3cf
Publikováno v:
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies, Vol 2, Iss 11 (104), Pp 46-51 (2020)
The data set is obtained regarding changes in viscosity, water-holding capacity, active and titrated acidity of yogurts using natural fillers. The possibility of using vegetable fillers with different types of structure (powder, solid and pasty) in t
Publikováno v:
Repositorio Institucional de la Universidad de Burgos (RIUBU)
instname
instname
The determination of cochineal (E-120) in strawberry jam was carried out in the presence of carmoisine (E-122) using the four-way PARAFAC decomposition and excitation-emission fluorescence matrices. In the measured conditions, there was no fluorescen
Publikováno v:
Potravinarstvo, Vol 4, Iss 2, Pp 22-24 (2010)
Four different commercially available strawberry jams with fructose were characterized in relation to acidity and reducing sugar, ash, micro- and macroelement contents. The results showed that the jams differed in active and total acidity, ash, as we
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c2e563b8e09f431697f4856c5079b888
Autor:
Hoard, Christian
Publikováno v:
Rolling Stone. 10/4/2007, Issue 1036, p14-14. 3/5p.