Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"storage regimes"'
Cheese is known to be a suitable medium for the production of biogenic amines, as it contains proteins, enzymes, cofactors, water and microorganisms. While the content of biogenic amines in milk is very low (1 mg/dm3), their presence in cheese is sig
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______9626::8da06558a011b1234538e83345683cc1
https://www.scopus.com/record/display.uri?eid=2-s2.0-85136201733&origin=resultslist&sort=plf-f
https://www.scopus.com/record/display.uri?eid=2-s2.0-85136201733&origin=resultslist&sort=plf-f
Autor:
Sergii Bondar, Oksana Chabanova, Svitlana Vikul, Tetyana Sharakhmatova, Anastasiia Trubnikova
Publikováno v:
Tehnologìčnij Audit ta Rezervi Virobnictva, Vol 5, Iss 3(37), Pp 49-57 (2017)
The object of research is whey-based beverages. The most problematic areas are the limited shelf life of beverages and the risk of product stratification during storage. In the course of the study, whey pasteurization regimes are used: 84±2 °C, wai
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Chabanova, Oksana, Vikul, Svitlana, Sharakhmatova, Tetyana, Bondar, Sergii, Trubnikova, Anastasiia
Publikováno v:
Technology audit and production reserves; Том 5, № 3(37) (2017): Chemical Engineering; 49-57
Technology audit and production reserves; Том 5, № 3(37) (2017): Хімічна інженерія; 49-57
Technology audit and production reserves; Том 5, № 3(37) (2017): Химическая инженерия; 49-57
Technology audit and production reserves; Том 5, № 3(37) (2017): Хімічна інженерія; 49-57
Technology audit and production reserves; Том 5, № 3(37) (2017): Химическая инженерия; 49-57
The object of research is whey-based beverages. The most problematic areas are the limited shelf life of beverages and the risk of product stratification during storage.In the course of the study, whey pasteurization regimes are used: 84±2 °C, wait
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.