Zobrazeno 1 - 10
of 38
pro vyhledávání: '"storage and stability"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Nanomedicine, Vol Volume 12, Pp 2845-2855 (2017)
Muhammad Tahir Haseeb,1,2 Muhammad Ajaz Hussain,3 Khawar Abbas,3 Bahaa GM Youssif,4,5 Sajid Bashir,1 Soon Hong Yuk,2 Syed Nasir Abbas Bukhari5 1Faculty of Pharmacy, University of Sargodha, Sargodha, Pakistan; 2College of Pharmacy, Korea University, S
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c58ba6950c834be9a40191e01c503858
Publikováno v:
Italian Journal of Food Safety, Vol 1, Iss 1zero, Pp 181-184 (2011)
This study examined the effect of the duration of frozen storage at –20°C on the game meat quality parameters, namely the pH, colour, thawing and cooking losses. The oxidative stability of game meat was evaluated by the production of thiobarbituri
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1d4411e197dd4f34bd5ee315203b4a5e
Autor:
Bahaa Gm Youssif, Muhammad Ajaz Hussain, Sajid Bashir, Muhammad Tahir Haseeb, Khawar Abbas, Soon Hong Yuk, Syed Nasir Abbas Bukhari
Publikováno v:
International Journal of Nanomedicine
Muhammad Tahir Haseeb,1,2 Muhammad Ajaz Hussain,3 Khawar Abbas,3 Bahaa GM Youssif,4,5 Sajid Bashir,1 Soon Hong Yuk,2 Syed Nasir Abbas Bukhari5 1Faculty of Pharmacy, University of Sargodha, Sargodha, Pakistan; 2College of Pharmacy, Korea University, S
Autor:
Kapitanović, Josipa
Posljednjih nekoliko godina raste broj istraživanja usmjerenih na mogućnost primjene eutektičkih otapala u različitim biotransformacijskim procesima. Glavne prednosti njihove primjene u odnosu na ostala otapala su biorazgradivost, netoksičnost,
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3630::523de3f14da6c65debca3ee1d5f13872
https://repozitorij.pbf.unizg.hr/islandora/object/pbf:3449
https://repozitorij.pbf.unizg.hr/islandora/object/pbf:3449
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Martin Schmücker, Stefan Breuer, Ferdinand Flucht, Chrysoula Pagkoura, Christian Sattler, Stefania Tescari, George Karagiannakis, Athanasios G. Konstandopoulos, Martin Roeb
Publikováno v:
Energy Procedia. 69:1039-1048
The present study deals with the mechanical properties of structured reactors/heat exchangers, for high temperature heat storage via the cobalt oxide cyclic redox scheme. Two different structures (i.e. honeycomb and perforated block) and two differen
Autor:
Manuela Giordano, Giuseppe Zeppa, Barbara Dal Bello, Marta Bertolino, Simona Belviso, Vincenzo Gerbi, Daniela Ghirardello, Luca Giorgio Carlo Rolle, Simone Giacosa
Roasted hazelnuts can be consumed as whole nuts, or as an ingredient in the confectionary and bakery industries and are highly appreciated for their typical taste, aroma and crunchy texture. In this work, two hazelnut types (TGT, Ordu) from two harve
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::73730424f13db7e469ce44a735866f80
http://hdl.handle.net/2318/1591434
http://hdl.handle.net/2318/1591434
PURIFICATION AND CHARACTERIZATION OF ALPHA AMYLASE FROM SEEDS OF PEARL MILLET (Pennisetum typhoides)
Autor:
Kerdalin Kharkrang, P. K. Ambasht
Publikováno v:
Journal of Proteins and Proteomics, Vol 3, Iss 1, Pp 47-60 (2012)
Alpha-amylase from pearl millet (Pennisetum typhoides) was purified to homogeneity through several steps involving change of pH (pH 7.0 to 6.0), lyophilization (-55 ºC), polyethylene glycol precipitation (3-15%), Sepharose 6 B column chromatography
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.