Zobrazeno 1 - 10
of 128
pro vyhledávání: '"stirring time"'
Autor:
Waleed T.Rashid
Publikováno v:
Mağallaẗ Al-kūfaẗ Al-handasiyyaẗ, Vol 15, Iss 4, Pp 83-97 (2024)
This study investigates the impact of stirring speed (X1) and stirring time (X2) composite materials (Al-7050/10 wt. %eggshell) renforcemented by eggshell particles of the on wear resistance by using the MINITAB 16 program. A composite material was p
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/42150e0c75b4431aa2dbb5d01cc29c34
Publikováno v:
Geomechanics and Geophysics for Geo-Energy and Geo-Resources, Vol 10, Iss 1, Pp 1-22 (2024)
Abstract Wet carbonisation of alkaline industrial solid waste is considered to be an effective method for CO2 capture/processing of solid waste resources. Aiming at the high-value utilisation of modified magnesium slag in Shaanxi Province, a new meth
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4e72297c5cb94bf5b6a41281cdf80578
Autor:
Tanti Haryati, Alvina Nur Diana, Ovy Sofiyah, Tusiana Putri Nelumbium, Novita Andarini, Yudi Aris Sulistiyo, Suwardiyanto Suwardiyanto
Publikováno v:
Bulletin of Chemical Reaction Engineering & Catalysis, Vol 18, Iss 4, Pp 713-723 (2023)
The study aimed to analyze how variations in TiO2/NaOH mole ratio, stirring time, and washing pH affect the formation process of TiO2 nanotubes (TNT) through one-stage hydrothermal. TiO2 micro powder was mixed with 10M NaOH with the variation of TiO2
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9cf62445bd2d42f59d84967519d58c2c
Autor:
Changhyun Jin, Jong-Chan Lim, Min Young Kim, Myung Sik Choi, Sang-Il Kim, Seung-Hyub Baek, Sun-Jae Kim, Seung Yong Lee, Hyun-Sik Kim, Kyu Hyoung Lee
Publikováno v:
Journal of Asian Ceramic Societies, Vol 10, Iss 4, Pp 779-787 (2022)
WO3 nanostructures with different morphologies and dimensions were fabricated via solvothermal synthesis by adjusting the stirring time of the precursor solution. Ethanol-based solutions of the WCl6 precursor with various colors (dark green, yellow,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/40b6d1a1392e48c796ee0dd1e5130342
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zuo Wang, Quan Li, Xinyi Lan, Weijun Shen, Fachun Wan, Jianhua He, Shaoxun Tang, Zhiliang Tan
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 14 (2023)
IntroductionRumen motility is a key element that influences ruminant nutrition, whereas little is known about the effects of rumen contraction duration on rumen fermentation and ruminal microbiome. We previously reported that proper rotation speed of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1858fcf401344d349e18cba8ce4b6bf6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.