Zobrazeno 1 - 10
of 33
pro vyhledávání: '"stirring intensity"'
Publikováno v:
Industrial Lubrication and Tribology, 2023, Vol. 75, Issue 8, pp. 849-857.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/ILT-12-2022-0354
Publikováno v:
Minerals, Vol 14, Iss 7, p 694 (2024)
Flotation-introduced nanobubbles were expected to be an efficient and economical method to recover fine muscovite. This study aimed to explore the mechanism of the change appearing in flotation after introducing nanobubbles through micro-flotation, p
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1613dbfa1d70449cbe6efaafeff39f10
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Technology and Biotechnology, Vol 40, Iss 1, Pp 57-66 (2002)
The growth of Aspergillus niger, citric acid production and mycelia morphology changes were compared under different mixing conditions in bioreactors with two types of stirrers: Rushton turbine stirrers (RTS1 or RTS2) and axial counterflow stirrers (
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ada07c39534349d6b6a2868804340ef9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Médioni, Charlotte
Steel cleanliness as a function of stirring practice during vacuum degassing treatment have been investigated in industrial studies at the steel plants of SSAB Special Steels in Oxelösund and Uddeholm AB in Hagfors. The cleanliness was examined with
Externí odkaz:
http://urn.kb.se/resolve?urn=urn:nbn:se:kth:diva-167110
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Technology and Biotechnology
Volume 40
Issue 1
Volume 40
Issue 1
The growth of Aspergillus niger, citric acid production and mycelia morphology changes were compared under different mixing conditions in bioreactors with two types of stirrers: Rushton turbine stirrers (RTS1 or RTS2) and axial counterflow stirrers (