Zobrazeno 1 - 10
of 88
pro vyhledávání: '"stevia leaf"'
Autor:
ilah karmila karmila
Publikováno v:
Media Farmasi Indonesia, Vol 19, Iss 1, Pp 81-90 (2024)
Oral health is the most important part, to improve its hygiene by maintaining teeth. Cavities are a common problem. Betel leaf as an antibacterial. Stevia leaves as bacteriostatic and bactericidal also eliminate the cause of tooth decay and gingiviti
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/315b6336b9f64ad1b41f50ec5e7b499e
Publikováno v:
Indonesian Journal of Agricultural Research, Vol 7, Iss 1, Pp 38-51 (2024)
This study aimed to determine the Effect of using stevia leaves as a natural sweetener on dried sweets of Padang Sidempuan's snake fruit. The method used in this study was the factorial Complete Randomized Design (CRD) method with two factors, namely
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a36f03dd1a014c8089d192b6b3e8200c
Publikováno v:
پژوهشهای تولیدات دامی, Vol 1402, Iss 42, Pp 1-10 (2023)
Extended Abstract Introduction and Objective: This study was carried out to investigate the effects of probiotics (lacto-feed) and stevia leaf powder as phytogenic compound in the diet on performance, carcass characteristics, intestinal microbial pop
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d048514d470b4367b52627ab5977b2db
Autor:
Ayan Kundu, Atoshi Chakma, Md Apon Dulal, Md Golam Rasul, Md Nurunnabi Mondal, A.K.M. Azad Shah
Publikováno v:
Journal of Agriculture and Food Research, Vol 15, Iss , Pp 101058- (2024)
The effects of stevia leaf extracts (SLE) on the quality and shelf life of catla (Gibelion catla) fillets were assessed during refrigerated storage for 20 days. The fish fillets were treated with aqueous ethanolic (80%) extracts of stevia leaf at var
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/96b6821df9834eadaf7169cd00f2ffae
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Menara Perkebunan, Vol 89, Iss 2, Pp 125-134 (2021)
The demand for stevia extract consumption as an alternative sweetener that contains stevioside with zero-calorie is increasing. However, dark color and high tannin content from stevia leaf extract causes a disturbing aftertaste and reduces interest i
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/29bffcaff6b847d6a4f8524883c31b48
Publikováno v:
Sains Medika, Vol 12, Iss 1, Pp 7-13 (2021)
Introduction: Glucose metabolism abnormality on type 2 diabetes mellitus (T2DM) caused liver damage due to dyslipidemia and increasing oxidative stress. Antidiabetic and antioxidants within green tea leaf and stevia leaf extract prevent liver damage
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/aaad53bfda834509bf9e1ceae54905d4
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Tropical Pharmacy and Chemistry, Vol 5, Iss 3 (2021)
Diabetes mellitus is a collection of symptoms that arise in someone who has increased blood glucose levels. The Stevia plant (Stevia rebaudiana Bert) contains a compound of diterpene glycosides as steviosida and rebaudiosida A. Purified extract of st
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/65dd939d612243cc9fae70b3a95a6eaa
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.