Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"stevia (Stevia rebaudiana Bertoni)"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
chemistry of plant raw material; No 2 (2021); 5-27
Химия растительного сырья; № 2 (2021); 5-27
Химия растительного сырья; № 2 (2021); 5-27
The review presents the current state of the science for stevia (Stevia rebaudiana Bertony), its biochemical composition, therapeutic properties and using in the food industry. Interest in this plant, a source of natural low-calorie sweeteners, is as
Autor:
Gomboc, Marko
Publikováno v:
Maribor
Akvaponika je metoda, s katero gojimo rastline in ribe v načrtno izdelanem krožnem ekosistemu, ki izkorišča naravno prisotne bakterije za razkroj ribjih iztrebkov v hrano za rastline (gnojilo). Stevia (Stevia rebaudiana Bertoni) je rastlina, kate
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1857::fda0451288d15cf1ac53f6ff2046f74d
https://dk.um.si/Dokument.php?id=124931&dn=
https://dk.um.si/Dokument.php?id=124931&dn=
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.