Zobrazeno 1 - 10
of 97
pro vyhledávání: '"sterilization method"'
Publikováno v:
Jurnal Kimia Sains dan Aplikasi, Vol 26, Iss 7, Pp 276-284 (2023)
Phyllanthus urinaria is an annual perennial herbal species found in tropical Asia, America, China, and the Indian Ocean islands. Phyllanthus urinaria is used in folk medicine as a cure to treat jaundice, diabetes, malaria, and liver diseases. Sterili
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/642572157d2c478fa7f48f48a03182ad
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 20, Pp 359-369 (2023)
This study investigated the potential relationships between the composition changes of fatty acid and volatile flavor substances in soft canned saury in olive oil which treated with three various sterilization techniques including: Ultra-high pressur
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9b16f706cf1746fbad39a7d69e091fe8
Publikováno v:
Sociobiology, Vol 70, Iss 3 (2023)
The gut microbiota of vertebrates and invertebrates has become the focus of recent research. However, current sterilizing practices need more systematic quantitative methods due to limitations caused by their minute body size. Thus, an effective ster
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/da41a10504464ced94d4eb1b19248cad
Publikováno v:
Frontiers in Physics, Vol 10 (2022)
Structural properties of materials irradiated with gamma-rays, such as mechanical and physical properties, may be modified or reduced depending on the displacement damages. Apart from increasing or decreasing that property, damage may be desirable or
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/377670427e204efd9d522c105eacf098
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Veterinary World, Vol 13, Iss 6, Pp 1187-1192 (2020)
Background and Aim: The current phytobiotic industry is struggling to determine a proper sterilization method for an herbal formula that comprises multiple plant extracts. Hence, this study aims to investigate the effects of two sterilization methods
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d4e66ee8e23747d5b9199817e085ef69
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ying LI, Shan LIANG, Guodong YE, Min ZHANG, Sensen FENG, Zikang WANG, Qingyong ZHANG, Chenxi SUN
Publikováno v:
Food Science and Technology, Volume: 43, Article number: e119222, Published: 13 FEB 2023
This work studied the effects of different time and temperature combinations [100 °C for 50 min (T1), 110 °C for 50 min (T2), 118 °C for 50 min (T3) and 121 °C for 30 min (T4)] of sterilization on the sensory quality and lipid oxidation of Dezhou