Zobrazeno 1 - 10
of 36
pro vyhledávání: '"stem browning"'
Publikováno v:
Horticulturae, Vol 9, Iss 6, p 724 (2023)
Table grapes are one of the leading fruit species cultivated in several countries due to their distinguishing sensory and nutritional properties. However, grapes are a non-climacteric fruit with relatively low physiological activity after harvest, an
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9a3a8714d1a644f686ece4fd60e7fd77
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 5, p 1105 (2023)
The effect of palmitic acid (PA) on stem browning was investigated in freshly harvested mini-Chinese cabbage (Brassica pekinensis). Results indicated that concentrations of PA ranging from 0.03 g L−1 to 0.05 g L−1 inhibited stem browning and decr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d36768800e984320b652f55ed00deb74
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Sustainability
Volume 13
Issue 8
Sustainability, Vol 13, Iss 4450, p 4450 (2021)
Volume 13
Issue 8
Sustainability, Vol 13, Iss 4450, p 4450 (2021)
High incidence of postharvest losses is a major challenge to global food security. Addressing postharvest losses is a better strategy to increase business efficiency and improve food security rather than simply investing more resources to increase pr
Sulphur dioxide fumigation is one of the most important factors that determine storability of table grapes. Despite its beneficial effects, there is a risk of having sulphite residues in grapes. In this study, the effects of sulphur dioxide (SO2) pad
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::f8f8b858932b1ba090139eb6a7a68433
https://hdl.handle.net/11454/61612
https://hdl.handle.net/11454/61612
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
The effect of preharvest gibberellic acid treatments with the dose of 10, 20 and 30 ppm on Aksehir Napolyon sweet cherry were compared with control during 4 weeks storage. The most important problem of sweet cherry is decolouration of stem after stor
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______9491::49ed4c9458b8e8f0474bf706e87de09e
https://hdl.handle.net/20.500.12605/11896
https://hdl.handle.net/20.500.12605/11896