Zobrazeno 1 - 10
of 751
pro vyhledávání: '"stem browning"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 5, p 1105 (2023)
The effect of palmitic acid (PA) on stem browning was investigated in freshly harvested mini-Chinese cabbage (Brassica pekinensis). Results indicated that concentrations of PA ranging from 0.03 g L−1 to 0.05 g L−1 inhibited stem browning and decr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d36768800e984320b652f55ed00deb74
Autor:
Rodrigues Ferreira, Maria Aparecida1, de Cássia Mirela Resende Nassur, Rita2, Oliveira de Von Hausen, Leandro José3, de França Souza, Flávio1, Tonetto de Freitas, Sérgio1 stonettodefreitas@yahoo.com.br
Publikováno v:
Comunicata Scientiae. Jan-Mar2017, Vol. 8 Issue 1, p109-115. 7p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
California Agriculture, Vol 55, Iss 1, Pp 39-42 (2001)
The water loss in table grapes that occurs during postharvest handling can lead to stem browning, berry shatter, and wilting and shriveling of the fruit. Critical grape cluster water-loss threshold values for stem browning were determined for Perle
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3085f70bb80745fd87f7371b7f09f9c6
Publikováno v:
California Agriculture, Vol 55, Iss 1 (2001)
The water loss in table grapes that occurs during postharvest handling can lead to stem browning, berry shatter, and wilting and shriveling of the fruit. Critical grape cluster water-loss threshold values for stem browning were determined for Perlett
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ce2b31442748403a895616b0087ebf45
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Joanne L Schick, Peter M.A. Toivonen
Publikováno v:
Postharvest Biology and Technology. 25:117-121
The use of a reflective tarp, previously used in forestry, was assessed for its potential to improve the quality retention of sweet cherries (Prunus avium L.). The tarp was applied as a cover to bins of harvested cherries in the orchard and also duri