Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"steam-thermal treatment"'
Autor:
Ilgiz F. Minkhanov, Vladislav V. Chalin, Aidar R. Tazeev, Alexander V. Bolotov, Irek I. Mukhamatdinov, Sergey A. Sitnov, Alexey V. Vakhin, Mikhail A. Varfolomeev, Sergey I. Kudryashov, Igor S. Afanasiev, Alexey V. Solovyev, Georgiy V. Sansiev, Dmitry A. Antonenko, Kirill A. Dubrovin, Iaroslav O. Simakov
Publikováno v:
Catalysts
Volume 13
Issue 2
Pages: 283
Volume 13
Issue 2
Pages: 283
In order to evaluate the efficiency of the catalytic aquathermolysis process, physical modeling was carried out on bituminous sediments of Paleocene–Miocene carbonate rocks, characterized by the presence of open and closed fractures. In this contex
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Oleksandr Telenkov, Ludmila Radchenko, Valeriy Mikhaylov, Viktoriya Pogarska, Anna Radchenko, Raisa Pavlyuk, Aleksey Pogarskiy, Olexandr Bessarab
Publikováno v:
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies, Vol 2, Iss 11 (92), Pp 48-56 (2018)
The BAS complex was determined in chlorophyll-containing vegetables (broccoli, spinach, Brussels sprouts, green beans). Presence of the BAS complex (chlorophyll, phenolic compounds, L-ascorbic acid, β-carotene) in 100 grams of fresh CCV in a quantit
Autor:
Leonida Bilenko, Tetiana Stukonozhenko, Viktoriya Pogarskaya, Ludmila Radchenko, Raisa Pavlyuk, Vadim Pavlyuk, Svitlana Loseva
Latent forms of pectic substances and biologically active substances (BAS) in nanocomplexes with biopolymers and minerals in fruits and vegetables are discovered. It is shown that in the latent form they are found in fruits and vegetables 2.5 ... 5 t
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::e64b94722e13e73ccb751a0f4cce31af
https://zenodo.org/record/3358936
https://zenodo.org/record/3358936
Autor:
Pavlyuk, Raisa, Pogarskaya, Viktoriya, Radchenko, Ludmila, Pavlyuk, Vadim, Bilenko, Leonida, Stukonozhenko, Tetiana, Loseva, Svitlana
Publikováno v:
ScienceRise; № 5 (2019); 57-64
Відкриті приховані форми пектинових речовин та біологічно активних речовин (БАР) в нанокомплексах з біополімерами та мінералами в плод
The complex of BAR was determined in chlorophyll-containing vegetables (cabbage broccoli, spinach, Brussels sprouts, green bean beans). The presence of 100 grams of fresh airway complexes of the BAR (chlorophyll, phenolic compounds, L-ascorbic acid,
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::20dd6800bf34b5094921da74b40e8000
Autor:
Pavlyuk, Raisa, Pogarska, Viktoriya, Mikhaylov, Valeriy, Bessarab, Olexandr, Radchenko, Ludmila, Pogarskiy, Aleksey, Telenkov, Oleksandr, Radchenko, Anna
Publikováno v:
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies; Том 2, № 11 (92) (2018): Technology and Equipment of Food Production; 48-56
Восточно-Европейский журнал передовых технологий; Том 2, № 11 (92) (2018): Технологии и оборудование пищевых производств; 48-56
Східно-Європейський журнал передових технологій; Том 2, № 11 (92) (2018): Технології та обладнання харчових виробництв; 48-56
Восточно-Европейский журнал передовых технологий; Том 2, № 11 (92) (2018): Технологии и оборудование пищевых производств; 48-56
Східно-Європейський журнал передових технологій; Том 2, № 11 (92) (2018): Технології та обладнання харчових виробництв; 48-56
The BAS complex was determined in chlorophyll-containing vegetables (broccoli, spinach, Brussels sprouts, green beans). Presence of the BAS complex (chlorophyll, phenolic compounds, L-ascorbic acid, β-carotene) in 100 grams of fresh CCV in a quantit
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.